EFN POD

Sven Hirdman om Ukraina

Ladda ner

MAGASINET Sven Hirdman, som bland annat var ambassadör i Moskva 1994-2004, förklarar bakgrunden till konflikten i Ukraina. Han talar även om Rysslands förhållande till Sverige och homosexuellas situation i Ryssland.

Arkiv

Filtrera på nedanstående kategorier

267. ”75 procents chans till dubbling inom ett år”

Academedia ska börsnoteras och Hoists vd Jörgen Olsson som nyligen sålt en stor post aktier gästar Börslunch. Övriga gäster är Joe Tracy från Handelsbanken och Tomas Linnala från Placera.

Börslunch-podden Se klippet, 267. ”75 procents chans till dubbling inom ett år”

266. FED-karusellen och pengar på sidlinjen

Denna dag tar Börslunch grepp på Garos fina rapportsiffror och om det är dags att köpa teleoperatörer – bland mycket annat! Gäster är Simon Blecher, förvaltare Carnegie Fonder, och Mats Gustafsson, förvaltare Lannebo Fonder.

Börslunch-podden Se klippet, 266. FED-karusellen och pengar på sidlinjen

265. Heta laxar och kalla spelbolag

Denna dag när mångas fokus ligger på regeringsombildningen fokuserar Börslunch givetvis som vanligt mest på aktier. Gäster är förvaltarna Nicklas Granath från Norron och Christian Brunlid från Handelsbanken fonder.

Börslunch-podden Se klippet, 265. Heta laxar och kalla spelbolag

264. God stämning på Aker Brygge

Verkstad, säkerhet och Norge. Det är några av ämnena Martin Nilsson från Catella Hedge och Anders Rudolfsson från DNB Bank pratar om i dagens Börslunch.

Börslunch-podden Se klippet, 264. God stämning på Aker Brygge

263. Brexitoro, noteringshysteri & uppköpsrykten

Veckan inleds med en ganska stillastående börs och en nyhet om att en ny bank ska till börsen. I Börslunch pratar Mattias Sundling från Danske Bank och John Hernander från Nordea bland annat om Sandvik och Sobi.

Börslunch-podden Se klippet, 263. Brexitoro, noteringshysteri & uppköpsrykten

262. En het säkerhetsduo

Det är fredag och börsen stiger. Goda förutsättningar för glada miner alltså när förvaltarna Christian Voboril från Coeli och Mats Andersson från Nordea snackar om insiderköp, smycken och mycket mer i Börslunch.

Börslunch-podden Se klippet, 262. En het säkerhetsduo

261. Två bolag som fått för mycket stryk

Börsen faller tillbaka efter gårdagens hökaktiga besked från Fed. Förvaltarna Peter Lagerlöf från Lannebo Fonder och PO Nilsson från Prior Fonder snackar om detta och bjuder på heta aktietips.

Börslunch-podden Se klippet, 261. Två bolag som fått för mycket stryk

260. Tre tråkbolag som levererar

Börslunch återvänder i dag till ett populärt ämne - spelbolag. Förvaltarna Vegard Søraunet från Odin Fonder och Erik Sprinchorn från Swedbank Robur snackar bland annat Starbreeze och Paradox.

Börslunch-podden Se klippet, 260. Tre tråkbolag som levererar
Visa fler

Våra podcasts

Nyhetsrumspodden

I Nyhetsrummet blandas frågorna om de stora ekonomiska sammanhangen med de heta dagsaktuella ämnena. Pontus Herin och Peter Andersson pratar med insatta gäster.

Londonpodden

Katrine Marcal och Maria Borelius bor båda i London och har intresset för ekonomi och entreprenörskap gemensamt. Dessutom är båda intresserade av politik, även om de har olika åsikter. Detta bäddar för intressanta diskussioner i Londonpodden.

Börslunch

EFN Börslunch kommer med ett nytt avsnitt varje vardag. Charlotte Stjerngren, Jesper Norberg, Pontus Herin och Petra Bergman pratar om vad som händer på finansmarknaderna världen över med gäster från finansbranschen.

Plånbokspodden

EFN Plånbokspodd tar tag i privatekonomin. Aktuella frågor reds ut och beslutsfattare ställs mot väggen.

Missa inte senaste nyheterna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få dagens sammanfattning inom ekonomi och finans.

*Prenumerationen är gratis!