EFN TV

EFN POD

Sven Hirdman om Ukraina

Ladda ner

MAGASINET Sven Hirdman, som bland annat var ambassadör i Moskva 1994-2004, förklarar bakgrunden till konflikten i Ukraina. Han talar även om Rysslands förhållande till Sverige och homosexuellas situation i Ryssland.

Arkiv

Filtrera på nedanstående kategorier

16. Hållbarhetsparasiterna

I Stakeholderpodden denna vecka hävdar Torbjörn Isacson att hållbarhet är en viktig fråga för näringslivet, men att det finns enormt många som försörjer sig på frågan utan att tillföra något. Med och snackar om dessa hålbarhetsparasiter är dessutom Per Lindvall och Peter Andersson.

Stakeholderpodden Se klippet, 16. Hållbarhetsparasiterna

11. Privatekonomi à la Löfven

Hur påverkar det oklara parlamentariska läget som uppstått efter valet hushållens ekonomi? Privatekonomen Annika Creutzer pratar med Tina Halldén om vilka hjärtefrågor det är mest troligt att Stefan Löfven får igenom, och vilka han måste släppa.

Plånbokspodden Se klippet, 11. Privatekonomi à la Löfven

En ny politisk karta

MAGASINET Katrine Kielos och Anders Billing, till vardags ekonomiredaktör på magasinet Fokus, analyserar resultatet i det svenska valet. Programmet gästas av Henrik von Sydow, Leif Pagrotsky, Irene Wennemo, John Hassler, Claes Måhlén och Mattias Sundling.

Veckomagasinet Se klippet, En ny politisk karta

Greider vs Henriksson

MAGASINET Socialdemokraterna får allt svårare att locka väljarna. Varför är det så och vart är partiet på väg? Det diskuteras av de två S-märkta tidningsmännen Göran Greider, chefredaktör på Dalademokraten och Andreas Henriksson, debattredaktör på Dagens samhälle i detta Veckomagasin.

Veckomagasinet Se klippet, Greider vs Henriksson

Stockpicking

RAPPORTFLODEN I denna upplaga av Rapportfloden fokuseras på konsten att välja rätt aktier - stockpicking. Programmet gästas av Tomas Linnala, chefredaktör på Placera och Tomas Meerits, förvaltare på Lancelot Avalon.

Rapportfloden Se klippet, Stockpicking

16. Det tyska hotet

Är det inte dags för en expansiv finanspolitik i Europa och för politikerna att ta ett ansvar för Europas återhämtning? Och är åtstramningen i Tyskland ett hot mot Europas framtid? Det är frågor som ställs i Industripodden med Jesper Norberg, Anders Lundborg och Per Lindvall.

Industripodden Se klippet, 16. Det tyska hotet

22. Jakt på utdelning

När blir det räntehöjning i USA? Blir det lågkonjunktur i Europa? Går det regera Sverige? Eftersom frågetecknen är många väljer EFN:s börsexperter Jesper Norberg och Charlotte Stjerngren att ge sig ut på jakt på aktier med hög utdelning. Bland annat hittar man Melker Schörling, Peab, Skanska, Betsson och NCC.

Börspodden Se klippet, 22. Jakt på utdelning

22. Kaos-valets konsekvenser

Det parlamentariska läget i Sverige är högst oklart efter valet. Hur påverkar detta bolagen, börsen och privatekonomin? Det är i fokus i Stora Ekonomipodden, som också handlar om hållbarhetsparasiter och Europas framtid.

Stora ekonomipodden Se klippet, 22. Kaos-valets konsekvenser
Visa fler

Våra podcasts

Stora ekonomipodden

Stora Ekonomipodden är samlingsplatsen för allt du behöver veta om ekonomi, där börs, makro och privatekonomi diskuteras av kunniga personer.

Börspodden

EFN Börspodd ger dig allt du behöver veta om börsen. Programmet leds av EFN:s rutinerade börstrio Charlotte Stjerngren, Pontus Herin och Jesper Norberg.

Stakeholderpodden

Stakeholderpodden belyser aktuella ekonomiska företeelser ur alla intressenters perspektiv. Det kan handla om pensionsspararens, fotbollsfansets eller ornitologens.

Plånbokspodden

EFN Plånbokspodd tar tag i privatekonomin. Aktuella frågor reds ut och beslutsfattare ställs mot väggen.

Makropodden

EFN Makropodd fokuserar på makroekonomin. Förvänta dig insatta samtal om bland annat valutor, räntor och ekonomisk politik.

Industripodden

Industripodden ger dig initierade analyser av den senaste utvecklingen inom i första hand, just det, svensk industri.

Missa inte ett avsnitt till!

Få ditt dagsutskick med dagens sammanfattning.

×