EFN TV

EFN POD

Sven Hirdman om Ukraina

Ladda ner

MAGASINET Sven Hirdman, som bland annat var ambassadör i Moskva 1994-2004, förklarar bakgrunden till konflikten i Ukraina. Han talar även om Rysslands förhållande till Sverige och homosexuellas situation i Ryssland.

Arkiv

Filtrera på nedanstående kategorier

Den bästa säljsignalen

RAPPORTFLODEN Var står börsen inför sommaren och vart är den på väg? Det är temat i denna upplaga av Rapportfloden, där bland annat förvaltaren Simon Blecher bjuder på en udda säljsignal.

Rapportfloden Se klippet, Den bästa säljsignalen

Lennart Johansson

MAGASINET Fotbollens världsorganisation FIFA är rutten. Giriga ledare och för mycket pengar riskerar att knäcka den internationella fotbollen. Det säger den legendariske fotbollspampen Lennart Johansson i en unik intervju med Lennart Ekdal.

Veckomagasinet Se klippet, Lennart Johansson

11. Hotet mot svensk industri

I Industripodden denna vecka pratar Peter Andersson och Per Lindvall om hur bristfällig infrastruktur utgör ett stort hot mot svensk industri.

Industripodden Se klippet, 11. Hotet mot svensk industri

8. Se upp för dolda fel

Ett husköp är ofta den största affären man gör i livet. För att skydda sig mot överraskningar tecknar många då en dold fel-försäkring. I Plånbokspodden pratar EFN:s Karin Arnell med Peter Stark, jurist på Konsumenternas Försäkringsbyrå, om vad man bör tänka på.

Plånbokspodden Se klippet, 8. Se upp för dolda fel

17. Små bolag & stora hot

Denna vecka i Stora Ekonomipodden görs en djupdykning i börsens smålistor. Dessutom handlar det om bristfälliga infrastrukturen som hotar svensk industri samt om husköp och dolda fel.

Stora ekonomipodden Se klippet, 17. Små bolag & stora hot

17. Ett hett självmordsbolag

I Börspodden gör vi denna vecka en djupdykning i smålistorna. EFN:s Charlotte Stjerngren och Jesper Norberg samt Finwires vd Mats Hård snackar bland annat om Enzymatica, AQ Group och Emotra, som alla är listade på Aktietorget.

Börspodden Se klippet, 17. Ett hett självmordsbolag

Mark Mobius

INTERVJUN Mark Mobius är något av en guru när det gäller investeringar på tillväxtmarknader. I denna exklusiva intervju pratar han bland annat om korruption, inflation och om Oriflame, som är stora på en rad tillväxtmarknader.

Studio 12-intervjun Se klippet, Mark Mobius

Mats Langensjö, AP-fondsutredare

INTERVJUN Mats Langensjö har utrett det svenska AP-fondssystemet. I denna veckas Studio 12-Intervju berättar han om sina åsikter om det svenska pensionssystemet och AP-fonderna.

Studio 12-intervjun Se klippet, Mats Langensjö, AP-fondsutredare
Visa fler

Våra podcasts

Stora ekonomipodden

Stora Ekonomipodden är samlingsplatsen för allt du behöver veta om ekonomi, där börs, makro och privatekonomi diskuteras av kunniga personer.

Börspodden

EFN Börspodd ger dig allt du behöver veta om börsen. Programmet leds av EFN:s rutinerade börstrio Charlotte Stjerngren, Pontus Herin och Jesper Norberg.

Stakeholderpodden

Stakeholderpodden belyser aktuella ekonomiska företeelser ur alla intressenters perspektiv. Det kan handla om pensionsspararens, fotbollsfansets eller ornitologens.

Plånbokspodden

EFN Plånbokspodd tar tag i privatekonomin. Aktuella frågor reds ut och beslutsfattare ställs mot väggen.

Makropodden

EFN Makropodd fokuserar på makroekonomin. Förvänta dig insatta samtal om bland annat valutor, räntor och ekonomisk politik.

Industripodden

Industripodden ger dig initierade analyser av den senaste utvecklingen inom i första hand, just det, svensk industri.

Missa inte ett avsnitt till!

Få ditt dagsutskick med dagens sammanfattning.

×